Ср, 2024-04-24, 01:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
Телепроект засновника WikiLeaks стартує сьогодні
Інші останні Новини світу

Телепроект засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа під назвою Світ завтра (The World Tomorrow) стартує у вівторок на телеканалі Russia Today (RT).

"Програма вийде о 15.30 за Москвою і буде повторюватися з проміжком у 2 години протягом доби", - сказав представник прес-служби.

Програма The World Tomorrow вийде в ефір одночасно на трьох каналах RT англійською, арабською та іспанською мовами. Зйомки телепроекту проходять в Лондоні, передає РИА Новости.

Там Ассанж вже більше року перебуває під домашнім арештом, хоча йому досі не пред'явлено жодних офіційних звинувачень.

Як повідомлялося раніше, в гостях у ведучого і автора ідеї Джуліана Ассанжа побувають "цікаві та значущі персони - всі ті, хто, на його думку, буде формувати порядок денний завтра".

За словами засновника WikiLeaks, "це люди, яким зазвичай не дають публічно висловлюватися; більшу частину того, що вони розповіли мені, вони не змогли б розповісти на мейнстрімівських каналах".

При цьому головний редактор телеканалу Маргарита Сімоньян додала, що першим гостем програми буде така людина, "через яку, я не здивуюся, якщо особливо шалені яструби, які мало поважають свободу слова, вимагатимуть нас закрити".

Цілодобовий інформаційний телеканал RT, що веде мовлення зі студій в Москві і Вашингтоні англійською, арабською та іспанською мовами, покриває аудиторію в супутникових і кабельних пакетах в півмільярда глядачів.

Як зазначала прес-служба каналу, Ассанж для випуску свого проекту розглядав тільки два телеканали - RT і AI Jazeera - але вибрав перший, адже він краще представлений у США.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 949 | Додав: admin | Теги: The World Tomorrow, Джуліан Ассанж, телепроект, світ завтра, Wikileaks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]