Пт, 2024-04-19, 07:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 3 4 ... 8 9 »

 

Президент України Петро Порошенко назвав неприпустимими дії, які журналісти можуть сприймати як втручання у їхню професійну діяльність.

Останні Телевізійні новини | Новини європейської України| Додано: 2018-02-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


С момента выхода первого iPad он быстро занял лидирующие позиции на рынке планшетных компьютеров. В далёком 2010 году покупателям была доступна единственная модель гаджета.


 

У списку кінцевих бенефіціарів "Астра Фінанс" - дружина глави МВС України Арсенія Авакова Інна Авакова і дружина народного депутата Миколи Княжицького Лариса Княжицька.


 

 

Наглядова рада суспільного мовлення обрала Голову правління Національної суспільної телерадіокомпанії України.


 

Голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко заявляє, що телеканал "1+1" має подати оновлену інформацію про кінцевих бенефіціарів через націоналізацію "ПриватБанку".


 

Телеканал "1+1" заявляє, що 29 грудня закінчується термін ліцензії на мовлення каналу, а Нацрада її не продовжує. При цьому стверджується, що Адміністрація президента намагається передати контроль над каналом в інші руки.


 

 

Телеканал журналіста Савіка Шустера 3s.tv припиняє свою діяльність з 1 січня 2017 року. Про це йдеться на Facebook-сторінці телеканалу.


 

 

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланові перевірки мовників ТОВ "Телерадіокомпанія "Шансон", УК "ТІР "ЮТАР"


 

 

Суд виніс рішення про проведення обшуку за місцем проживання телеведучого Савіка Шустера і на його телеканалі 3S.tv. Про це Канал Савіка Шустера 3S.tv повідомляє в Facebook.


 

 

Кабінет міністрів на засіданні в середу 2 листопада дав Державному комітету з питань телебачення і радіомовлення право звільнити голову Національної телекомпанії України Зураба Аласанію.


 

 

Журналісти, медіа-експерти та народні депутати звернулися до президента, Кабміну та Верховної Ради з вимогою не зривати реформу суспільного мовлення.


 

 

Среди подростков популярен подход к компьютерным технологиям как к художественному материалу, удобному для творчества.


 

 

Президент Петро Порошенко не задоволений ситуацією з пресою в Україні і заявляє, що розслідування вбивства Павла Шеремета є важливим тестом для правоохоронних органів України.


 

 

Голова правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф покинув посаду. Про це йдеться у повідомленні каналу. Уточнюється, що "Бенкендорф, який обіймав цю посаду з 2013 року, йде за власним бажанням.


 

 

"Національні інформаційні системи", які виробляють новинний контент для телеканалу "Інтер", не змінюватимуть редакційну політику на вимогу протестувальників.