Чт, 2024-04-25, 17:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 »

 

Президент України Петро Порошенко у вівторок, 7 квітня, підписав закон про суспільне телерадіомовлення. Свій підпис під нормативним актом глава держави поставив на презентації національного суспільного мовлення в "Мистецькому Арсеналі" в Києві.

Останні Телевізійні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На сайте украинского парламента опубликован полный текст закона о запрете российской кинопропаганды. В связи с внесением поправок с голоса во время рассмотрения в Раде текст закона с некоторым запозданием был обнародован только сейчас.


 

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія заявив, що до презентації суспільного мовлення 7 квітня зможуть долучитися всі учасники процесу.


 

Генеральний прокурор України Віктор Шокін прийняв заяву народних депутатів від партії "Народний фронт" з вимогою допитати бізнесменів Валерія Хорошковського, Дмитра Фірташа і  Сергія Льовочкіна щодо купівлі-продажу телеканалу "Інтер" .


 

FOX выпустит очередную часть головоломок X-Files, захватывающий шестисерийный сезон, который будет снят Крисом Картером, со звездами Дэвидом Духовны и Джиллиан Андерсон в главных ролях культовых агентов ФБР Фокса Малдера и Дейни Скалли".


 

Верховна Рада України проголосувала у другому читанні закон про створення суспільного мовлення. За відповідний законопроект (№1357) у четвер 19 березня проголосували 256 народних депутатів.


 

В ефірі Першого Національного з 14 березня стартує проект "Світ на Першому" - цикл документальних фільмів, в який увійшли стрічки виробництва Польщі, Литви, Франції, Кореї, Німеччини, Індії, Китаю та Грузії.


 

“Відомо, що ми не виробляємо стільки фільмів, скільки нам потрібно. Польща виробляє багато серіалів, які є привабливими для українського глядача. Хочемо і будемо купувати польські фільми”,- заявив Кириленко.


 

Керівник Міністерства інформаційної політики Юрій Стець пообіцяв протягом місяця запустити телеканал іномовлення. Про це він повідомив на брифінгу у Львові, де взяв участь у конференції "Україна в умовах неоголошеної війни з Росією".


 

ГПУ выявила этот факт во время досудебного расследования по подозрению Александра Януковича в совершении ряда преступлений, заявил представитель ведомства Юрий Артеменко.
 


 

Державне агентство України з питань кіно заборонило російський фільм "Брат-2". Про це повідомляє прес-служба Держкіно. У відомстві зазначили, що фільм містить сцени, які є принизливими для українців за національною ознакою.


 

В субботу, 21 февраля, на телеканале "Интер" состоится телевизионная премьера художественного фильма "Поводырь" режиссера Олеся Санина. Об этом сообщает пресс-служба телеканала.


 

Украина в состоянии обеспечить в полном объеме национальный телеэфир сугубо собственным сериальным продуктом. Об этом сказала генеральный директор продакшн-компании Front Сinema Татьяна Гнедаш.


 

Компания Group DF консолидировала 100% акций телеканала "Интер", выкупив 29% акций, которые принадлежали российскому "Первому каналу". Об этом говорится в сообщении пресс-службы компании.


 

В связи с трагическими событиями в Мариуполе украинские телеканалы изменили свои сетки вещания, сняв с эфира развлекательный контент.