Пт, 2024-04-19, 00:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

 

Лишение лицензии – длительное и формализованное дело: каналу должны дважды вынести предупреждение, провести мониторинг, и только потом такое решение может вынести суд.

Останні Телевізійні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-01-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Секретар РНБО України Олександр Турчинов переконаний, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення має негайно позбавити телеканал "Інтер" ліцензії на мовлення.


 

Національна радіокомпанія України разом із її творчим об'єднанням «Всесвітня служба радіомовлення України» розпочала мовлення російською мовою.


 

 

По словам журналиста, как только такое ведомство появится, станет понятно – зачем оно нужно Украине.


 

 

Журналістський рух "Стоп цензурі!" та низка медійних організацій вимагають від влади успішних розслідувань і покарання винних у нападах на журналістів.


 

 

Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко зізнався, що одружується.


 

Журналіст за бажанням може подати лише по одній роботі на кожну конкурсну категорію. Переможці та призери будуть оголошені на спеціальному заході, про дату якого буде оголошено окремо.


 

 

Державне агентство України з питань кіно заборонило для кіно- й телепоказу 7 стрічок російського виробництва.


 

 

Українські експерти фіксують падіння довіри громадян України до засобів масової інформації приблизно в півтора рази за минулий рік.


 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 15 жовтня ухвалила рішення про заборону трансляції російського телеканалу "365 днів" і білоруського "​​Білорусь 24".


 

 

21 вересня у вечірній час в ефірі українських загальнонаціональних телеканалів вийде інтерв'ю тележурналістів з Президентом Петром Порошенком.
 


 

 

Телеканал «1+1» купил формат Rising Star («Восходящая звезда»), который на сегодня является самым дорогим шоу.


 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила першого заступника Нацради Ольгу Герасим’юк головою групи з нагляду за додержанням ЗМІ виборчого законодавства.


 

Бизнесмену Ринату Ахметову еще не поздно, если он действительно хочет помочь Донбассу, постараться убедить боевиков в необходимости сдать оружие.


 

На днях закончился прием документов от желающих попасть в теплое гнездышко Национального совета по вопросам телевидения и радиовещания.