Чт, 2024-04-25, 20:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:21
Тепер "Динамо" буде купувати тільки високоякісних легіонерів - Блохін
Інші останні Спортивні новини
Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін висловив задоволення трансфером Джермейна Ленса. За словами Блохіна, трансфер півзахисника збірної Нідерландів став знаковим: відтепер "Динамо" буде купувати тільки високоякісних легіонерів.

"Ленс? Ми давно за ним спостерігали. Той факт, що він перебуває на провідних ролях у збірній Голландії і був на перших ролях у ПСВ, повинно про щось говорити. Хороший швидкий гравець. Я дуже задоволений цією покупкою.

Можливо, певні легіонери не відповідають рівню "Динамо". Деяких ми вже позбулися. Зараз купуємо дійсно висококласних легіонерів. Все залежить від того, як швидко вони увіллються в колектив. Хоч яким би гарним футболіст був, йому все одно буде потрібен час на адаптацію. А легіонери, які дійсно не підходять "Динамо"... З огляду на те, що підписувалися ці гравці до мене, не так просто розлучитися з цими людьми. Якщо надійдуть пропозиції, то ми, по змозі, будемо їх віддавати. Є контракт, і ми повинні виконувати умови угоди", - цитує Блохіна офіційний сайт клубу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 936 | Додав: adminA | Теги: високоякісних легіонерів, динамо, Блохін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]