Пт, 2024-04-19, 15:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:28
Теракт у Росії на похоронах інгушського поліцейського забрав життя шести його колег. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
У Республіці Інгушетія (Росія) в результаті теракту на похоронах поліцейського загинуло шість його колег, повідомляє УНІАН з посиланням на Слідчий комітет Росії.

"За попередніми даними, 19 серпня 2012 приблизно о 9 годині 50 хвилин в сільському поселенні Сагопші Малгобекського району на території домоволодіння, де проходили похорони загиблого дільничного уповноваженого ВМВC Росії по Малгобекського району Ілеза Коригова, смертник привів у дію, закріплений на своєму тілі вибуховий пристрій невстановленого типу. Внаслідок вибуху за попередніми даними разом зі смертником загинули 7 осіб", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що всі загиблі були поліцейськими. Також поранено більше 10 осіб.

На місці події працюють співробітники слідчих органів Слідчого комітету Російської Федерації по Республіці Інгушетія. Проводяться опитування свідків і збір речових доказів.

Як повідомлялося, в квітні 2010 року в Інгушетії в результаті теракту загинули два міліціонери. Смертник намагався зайти у внутрішній двір будівлі, де знаходилося велика кількість людей.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1011 | Додав: adminA | Теги: похоронах інгушського поліцейського, шести його колег, Росії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]