Пт, 2024-03-29, 04:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:29
Тернопіль відзначає акцію "Переможемо С!" Всесвітній день боротьби з гепатитом
Інші останні Новини з регіонів України
Акція розпочнеться о 14 годині з флешмобу на Театральному майдані, котрий організовує молодіжна організація «Файне місто».

Під час заходів бажаючі зможуть абсолютно  безкоштовно пройти експрес-тестування на гепатит С у мобільних амбулаторіях, одержати практичні рекомендації з профілактики та діагностики вірусних гепатитів, основних дій у разі діагностування інфекції та лікування, а також почути історії пацієнтів у форматі «Живої бібліотеки» – повідомляє Ресурсний центр.

Підтримати вимоги акції можна буде шляхом підписання відкритого листа до Президента України  та керівництва Тернопільської області з вимогою остаточно затвердити обласну програму з протидії поширенню вірусних гепатитів, забезпечення проведення закупівель якісних та безпечних ліків за рахунок обласного бюджету для всіх, хто їх потребує.

За розрахунковими даними  в Україні понад 3,5 млн. людей інфіковані вірусними гепатитами. З них близько 1,2 млн. – вірусом гепатиту С.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 997 | Додав: adminA | Теги: тернопіль, Всесвітній день боротьби, гепатитом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]