Ср, 2024-04-24, 23:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:01
Терористи після втечі із зони АТО переховувались в Одесі. Їх затримала СБУ
Інші останні Кримінальні новини

Співробітники Служби безпеки України затримали в Одесі двох членів терористичної організації "ДНР" після того, як вони втекли із зони АТО.

Вчора, 2 липня, в місті відбувалась спецоперація, інформує прес-служба СБУ.

Після її успішного завершення співробітники СБУ затримали двох членів так званої Донецької народної республіки, які брали активну участь у збройному протистоянні проти українських військовослужбовців на території Донецької області.

"Намагаючись уникнути кримінальної відповідальності за участь у бандформуваннях на сході України, вони втекли із зони проведення АТО", - йдеться у повідомленні на сайті безпекового відомства.

Терористи хотіли "перечекати " на території Донецької області. Один з ватажків на прізвисько "Дозор" та його спільник планували переховуватися на території Одещини, вже навіть через місцевого мешканця  знайшли тимчасове помешкання.

Під час проведення спецоперації бійці спецпідрозділу "Альфа" затримали зловмисників у центрі міста.

Затриманим повідомили про підозру у вчинені злочину за ч.1 ст.258-3 (участь у діяльності терористичної організації) Кримінального кодексу України. Їх взяли під варту.

Як повідомляв iPress.ua, 1 липня співробітники Служби безпеки України затримали одного з координаторів бойовиків в Донецькій області, який проголосив себе "мером" Горлівки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 863 | Додав: adminA | Теги: терористи, втечі із зони АТО, одесі, СБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]