Вт, 2024-03-19, 04:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:02
Терористи почали новий штурм аеропорту в Донецьку
Інші останні Кримінальні новини

На заході Донецька, де розташоване летовище, яке контролюють українські силовики, знову лунають вибухи і автоматні черги. Про це повідомляє сайт новин Донецька 62.ua з посиланням на повідомлення місцевих мешканців у соцмережах.

"Донецьк - особливий статус це добре, тепер вранці прокидаюся від "законної" артилерії", - пишуть донеччани у соцмережах.

"Недобрий ранок у Донецьку. Путилівка - чутно, як свистить над головою, 15-та ділянка. У нас було чути потужні вибухи, а за ними пішли автомати", "10-15 хв тому чула, як відпрацював "Град", пару хвилин тому - мінометний обстріл, між вильотом снаряда і приземленням всього 3 сек", - пишуть донеччани.

Повідомляється, що в районі аеропорту видно два вогнища з чорним димом, одна з пожеж дуже велика.

"Стовп диму з боку Спартака, друга пожежа - поле між "Метро" і Спартаком. Далі злітна смуга біля Веселого, весь горизонт у диму", - інформують очевидці.

Прес-служба Донецької міськради підтверджує, що станом на 9:00 середи, 17 вересня, знову чути звуки пострілів і вибухів в районі Донецького аеропорту, в небо піднімаються клуби диму.

"Ніч у Донецьку пройшла відносно спокійно, в деяких районах за повідомленнями жителів лунала звуки пострілів зі стрілецької зброї", – йдеться в повідомленні.

Громадський транспорт працює в штатному режимі, за неспокійної обстановки в районі аеропорту автобусний маршрут №73 тимчасово слідує до Шахтарської площі.

Станом на ранок 17 вересня знеструмленими по місту залишаються 39 трансформаторних підстанцій у Київському, Куйбишевському та Петровському районах.

Нагадаємо, 12 вересня близько 20.00 бойовики почали масштабний штурм Донецького аеропорту. Українські військові відбили атаку, але обстріли з боку окупантів тривали.

Увечері 14 вересня активні бої поновилися.

15 вересня в РНБО повідомили, що бойовики вели вогонь по аеропорту в Донецьку цілий день.

Українським спецслужбам завдяки радіоперехопленню вдалося дізнатися, що терористи готуються застосувати хімічну зброю, щоб захопити летовище.  

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 894 | Додав: adminA | Теги: терористи, новий штурм аеропорту в Донецьку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]