Пт, 2024-03-29, 16:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:24
Терористи продовжують провокації і обстріли уздовж всієї лінії фронту. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Терористи продовжують обстрілювати українські позиції практично з усієї наявної в них зброї. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

На Луганському напрямку бойовики застосовували танки, артилерію, міномети, гранатомети, кулемети, протитанкові ракетні комплекси, снайперські гвинтівки і стрілецьку зброю, обстрілюючи переважно Станицю Луганську та Щастя.

На Донецькому напрямку терористи обстріляли Гранітне, Опитне, Березове та Піски.

На Артемівському напрямку противник вів вогонь по Світлодарському, Ленінському, Кіровому, Розовці та Золотому. Також бойовики обстрілювали Широкине.

Ворожі безпілотники були помічені у небі за напрямками Чермалик-Новоселівка, Ясинувата-Донецьк, Старобільськ-Курячівка, Лиман-Щастя, а також Весела Гора-Щастя.

Також у прес-центрі АТО повідомили, що бійці одного з підрозділів Збройних сил України, які захищають Широкине, допомогають відновлювати водопостачання у Бердянському.

Зазначимо, вчора, 15 травня, повідомлялося, що тривають зіткнення у Широкиному. Противник веде вогонь переважно зі стрілецької зброї, проте було зафіксовано обстріл наших позицій зі 122-мм артилерії, яку бойовики тримають в окупованій Саханці.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: обстріли, терористи, лінії фронту. ВІДЕО, провокації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]