Сб, 2024-04-20, 01:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:55
Терористи вгатили з протиракетного комплекса біля Кримського - доба ООС
Інші останні Надзвичайні новини

Доба в ООС: Терористи вгатили з протиракетного комплекса біля Кримського

Російсько-окупаційні війська за добу дещо зменшили свою активність — здійснили 10 обстрілів, лише один з яких — із забороненого Мінськими домовленостями міномету 82-го калібру.

Про це повідомляє Depo.Донбас з посиланням на речника Міноборони України Максима Прауту.

"Зазначений випадок застосування противником міномету обліковано на Луганському напрямку, де 9 мін калібру 82 мм окупанти з 21.45 до 22.10 випустили по позиціях підрозділів Об’єднаних сил неподалік населеного пункту Золоте-4", - повідомив він.

За словами речника, двічі - вдень та наприкінці доби, ворог відкривав вогонь в районі Новотошківського, використовуючи автоматичні станкові гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. Також окупанти застосували автоматичні гранатомети у другій половині дня під час 20-хвилинного обстрілу поблизу Новолуганського.

Біля Кримського, з 19:40, вели вогонь з протитанкового ракетного комплексу.

На Донецькому напрямку ворог порушив режим тиші п'ять разів. Зафіксовані обстріли з піхотного озброєння відбулися у період з 11:25 до 22:35.

"Надвечір російсько-окупаційні війська двічі зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли наших захисників Водяного. Зі станкових протитанкових гранатометів противник протягом 10 хвилин вів вогонь по опорних пунктах підрозділів Об’єднаних сил на підступах до Авдіївки", - йдеться у зведенні.

Автоматичні станкові гранатомети і кулемети великого калібру окупанти ввечері використовували під час обстрілів позицій українських військ, обладнаних неподалік Невельського та Широкиного.

"Таким чином, протягом минулої доби на лінії зіткнення обліковано 10 прицільних обстрілів, внаслідок яких один український воїн зазнав поранення. Наразі нашому захиснику надається необхідна допомога в одному з військових мобільних госпіталів", - повідомив речник.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 916 | Додав: adminA | Теги: Кримське, терористи, протиракетний комплекс, доба ООС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]