Пт, 2024-03-29, 13:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:22
Терористи вперше за тривалий час б'ють зі ствольної артилерії. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Ситуація на передовій залишається складною і характеризується як така, що має тенденції до загострення, йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6 ранку 27 березня.

"За минулу добу проросійські озброєні формування 44 рази відкривали вогонь по силам АТО. У порівнянні з добою раніше, крім мінометів заборонених мінськими угодами калібрів, бойовики, вперше за довгий час збройного протистояння знову застосували вогонь ствольної артилерії. Незважаючи на чотири вогневих ударів по своїх позиціях з калібру 122 міліметра бійці Збройних сил України в районі Зайцевого і Майорська, змогли втримати оборону", - йдеться в повідомленні.

Одним з найпомітніших на карті бойових дій населених пунктів на Донецькому напрямку залишається Авдіївка. Тут незважаючи на використання цілого арсеналу озброєння ворогові вибити сили АТО з займаних позицій не вдалося.

"За вказаний період бандитські угруповання також зосередили вогонь в районах населених пунктів Луганське, Новгородське, Майорськ, Зайцеве, Ленінське, Піски, Опитне, Широкине, Троїцьке, Мар'їнка", - йдеться в інформації.

На Луганському напрямку, використовуючи стрілецьку зброю, бойовики спробували штурмом взяти позиції одного з опорних пунктів ЗСУ. Завдяки впевненим діям українських воїнів позиції сил АТО залишилися за ними, ворог отримав вогонь у відповідь і відступив.

Раніше розвідка зафіксувала чергові факти постачання з території Росії боєприпасів та спеціальної техніки для потреб 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) армійських корпусів ВС РФ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 892 | Додав: adminA | Теги: ствольна артилерія, терористи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]