Чт, 2024-04-25, 00:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:33
Терористи ввели до Луганська танки. Бої тривають. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики ввели в Луганськ два танки Т-64 і п'ять бронетранспортерів. Про це у своєму Facebook повідомив Дмитро Тимчук.

Як повідомив Еспресо.TV очевидець подій, в колоні 5 танків, 2 БТРа, і приблизно 15 машин з озброєними бойовиками. На одному з танків майорив прапор Севастополя.

За словами очевидця, танки йшли зі швидкістю 60-70 км і дуже тихо. Він вважає, що це або Т-72, або Т-90 (такої машини на озброєнні в Україні немає).

Імовірно, колона рухалася з боку Краснодону.

Також біля населених пунктів Ямпіль та Закотне на Луганщині триває бій між силами АТО та терористичними угрупованнями, а також протягом доби терористи обстріляли блокпости сил АТО біля та навколо Слов'янська та Краматорська, аеропорт та житлові квартали Краматорська. Про це 20 червня у Facebook повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

За словами Селезньова, інформація про нібито збитий український літак Су-25 не підтверджується.

"Проте є розвіддані, що терористи регулярно просять допомоги, зокрема надіслати їм ПЗРК, оскільки в АТО бере участь авіація.

Що стосується боїв біля Закотного та Ямполя, то вони йшли відучора, протягом ночі і досі тривають. До терористів, за нашими розвідданими, йде підкріплення, але сили АТО готові до цього.

В результаті боїв із застосуванням української артилерії, бронетанкової техніки та авіації біля вищезгаданих населених пунктів, за попередніми даними, знищено щонайменше 300 бойовиків. Силовики АТО захопили певну техніку та озброєння терористів.

Серед українських сил 7 осіб загинуло, 30 зазнали поранень.

Водночас сьогодні рано-вранці терористи штурмували танкову в/ч у Артемівську. Проте напад було відбито. Одного українського військовослужбовця поранено.

Біля Слов'янська та Краматорська терористи вели обстріл блокпостів сил АТО, летовища Краматорська та згодом обстріляли з мінометів житлові квартали Краматорська. Про втрати серед мирного населення інформації немає", - зазначив Селезньов.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 893 | Додав: adminA | Теги: Терористи ввели до Луганська танки. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]