Пт, 2024-03-29, 04:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:37
Терпить лихо в районі Сейшельських островів ще один лайнер власників Costa Concordia
Інші останні Новини світу

Пожежа сталася на борту круїзного лайнера Costa Allegra італійської компанії Costa Crociere. В даний час судно дрейфує в районі Сейшельських островів, повідомляє AFP з посиланням на представника берегової охорони Італії.

Згідно з цими даними, на борту перебувають понад тисячу осіб. Круїзний лайнер вийшов з Мадагаскару і прямував на Сейшельські острови. За даними італійського інформагентства TMNews, на борту лайнера перебувають 627 пасажирів і 413 членів екіпажу. За словами капітана судна, "пожежа, що спалахнула вранці в машинному відділенні, була потушена", зазначає агентство.

За даними представників італійської берегової охорони, ніхто з пасажирів не постраждав, передає РИА "Новости". Інші подробиці НП поки не повідомляються.

Зазначимо, що цій же компанії Costa Crociere належить круїзний лайнер Costa Concordia, який зазнав аварії і частково затонув біля берегів італійського острова Джилї в ніч на 14 січня цього року.

За останніми даним, загальне число жертв цієї катастрофи склало 25 осіб. Поки залишається невідомою доля ще семи людей, їх пошуки тривають. У момент НП на борту цього судна знаходилися близько 4200 пасажирів і членів екіпажу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1019 | Додав: adminA | Теги: ще один лайнер власників Costa Conc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]