Чт, 2024-03-28, 23:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:53
Тігіпка цікавить місце глави Партії регіонів. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко хоче її очолити.

Про це він сказав "Українській правді" у суботу, 17 березня, після з'їзду партії.

На питання, чи хоче він стати лідером Партії регіонів, Тігіпко відповів: "Чому ні? Однозначно".

"Рано, можливо, сьогодні про це говорити. Я тільки прийшов у Партію регіонів. При цьому, напевно, це було б дуже самовпевнено або, можливо, навіть межувало б із певним нахабством. Все-таки люди тут працювали на партію 15 років", - зазначив він.

"Тим не менше, я вважаю, що такий шанс має бути не лише у мене. Такий шанс має бути у будь-якого члена партії. Самий молодий хлопець, який прийде в цю партію, повинен розуміти, що в нього є перспектива росту", - сказав політик.

Однак на уточнююче питання, чи є у нього таке прагнення, Тігіпко ще раз відповів: "Так".

Як повідомлялося, на з'їзді Партії регіонів у суботу було оголошено про входження в неї членів партії Тігіпка "Сильна Україна", яка прийняла рішення про саморозпуск за кілька годин до цього.

В даний час головою Партії регіонів є прем'єр Микола Азаров.

Зауважимо, що під час 13-го з'їзду Партії регіонів в МВЦ при спілкуванні журналістів з прем'єр-міністром Миколою Азаровим трапився конфуз. Журналісти задали йому питання, "чи не боїться він, що Тігіпко його підсидить". Це питання викликало обурення прем'єра.

"Бачите, що їх цікавить? Найголовніше - це зіштовхнути нас лобами. Не вийде", - сказав Азаров, звертаючись до Тігіпка, який стояв поруч з ним.

"Ми два роки пропрацювали разом, і Сергій Леонідович мене не підставляв, і зараз не підставить", - додав Азаров.

"Коли потрібно буде піти Азарову, він піде", - зазначив прем'єр.

Він також не відповів на питання, хто буде керівником штабу Партії регіонів: "Це буде вирішуватися тоді, коли настане для цього час".

Прес-секретар прем'єра Віталій Лук'яненко намагався зам'яти ситуацію, і перешкодити питанням київських журналістів, після чого вони були змушені викрикувати їх через голови. Надалі прес-секретар не знайшов нічого кращого, щоб нейтралізувати ситуацію, і промовив: "Ви маєте право задавати питання, а члени уряду мають право на них не відповідати".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1004 | Додав: admin | Теги: Сергій Тігіпко, глава Партії регіонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]