Пт, 2024-04-19, 14:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:13
Тільки шість футбольних клубів УПЛ наразі отримали атестати - офіційно
Інші останні Спортивні новини

У Будинку футболу відбулося чергове засідання Комітету з атестації футбольних клубів ФФУ. Основним питанням порядку денного засідання були підсумки атестації футбольних клубів ОПФКУ Прем’єр-ліга на право участі у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професіональних команд спортивного сезону 2016/2017 років.

Так, за підсумками процедури атестації, а також заслухавши інформації від віце-президента ужгородської "Говерли" Олександра Шуфрича, який був присутній на зустрічі, членами Комітету було ухвалено рішення відмовити у видачі атестату ужгородській команді, передає "Чемпіон".

Крім того, подібна участь спіткала ще два клуби УПЛ – луцьку "Волинь" та харківський "Металіст".

Зокрема, "Волинь" неодноразово заявляла, що не має намірів виступати наступного сезону УПЛ, і навіть не подала жодного документу по чотирьох критеріях з п’яти.

Офіційні рішення засідання були направлені в клуби, вони мають десятиденний строк для подачі апеляції, інформує прес-служба ФФУ.

Також члени Комітету УПЛ запросили додаткову інформацію щодо чотирьох інших клубів: дніпропетровського "Дніпра", львівських "Карпат", луганської "Зорі" і дніпродзержинської "Сталі".

У цих командах є проблемні аспекти як фінансового, так і кадрового та правового характеру.

Питання про видачу атестатів цим клубам на наступний сезон перенесено на найближче засідання атестаційного комітету.

По інших клубах, а саме київському "Динамо", полтавській "Ворсклі", донецькому "Олімпіку", "Олександрії", донецькому "Шахтарю", одеському "Чорноморцю", було ухвалено рішення про видачу атестатів.

Нагадаємо, що з літа 2014-го кількість команд української футбольної Прем'єр-ліги скоротилася із 16 до 14 клубів.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 709 | Додав: adminA | Теги: атестати, офіційно, шість футбольних клубів УПЛ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]