Вт, 2024-04-23, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:49
Тимчук -сили АТО повністю контролюють Лисичанськ
Інші останні Надзвичайні новини

Українські силовики повністю контролюють місто, повідомляє координатор руху «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Зі звільненням Лисичанська у західній частині Луганської області група бойовиків під проводом свого ватажка на прізвище Мозговий більше не контролює важливий трикутник, до якого належать разом із Лисичанськом також міста Рубіжне і Сіверськодонецьк. Розгромлена група бойовиків відійшла нині в район Алчевська та Стаханова, де намагається відновити боєздатність і зміцнити свої позиції.

Як повідомляє Тимчук, з боку Росії здійснені нові обстріли позицій сил АТО. Зокрема, з артилерії обстріляні прикордонний пункт пропуску «Маринівка» і два блокпости поблизу Дякового.

Проросійські бойовики далі обстрілюють позиції українських силовиків і в інших районах. Зі стрілецької зброї і гранатометів обстріляний блокпост поблизу Дебальцевого на Донеччині. З ракетних систем залпового вогню «Град» сепаратисти стріляли по силах АТО на території Луганського аеропорту, а також поблизу населених пунктів Весела Гора, Мар’ївка та Березове.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 885 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, контролюють Лисичанськ, Тимчук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]