Чт, 2024-04-25, 11:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:51
Тимошенко 30 липня відвідають три лікарi клініки "Шаріте"
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

3 лікаря клініки "Шаріте" (Берлін, Німеччина) 30 липня мають намір відвідати Україну для консультацій з лікарями центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові з приводу стану колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина "Юлії Тимошенко, повідомляє "Українські новини" з посиланням на сайт клініки.

Зокрема, передбачається прибуття доктора наук в області неврології, голови правління "Шаріте" професора Карла Макса Айнхойпла, лікаря-фізіотерапевта Анетт Рейсхауер та лікаря-невролога професора Лутца Хармса.

У повідомленні нагадується, що клініка готова брати участь в процесі реабілітації Тимошенко і надає великого значення співробітництву в цьому з українськими колегами та Міністерством охорони здоров'я України.

Як повідомлялось, Державна пенітенціарна служба звернулася до МОЗ з проханням створити комісію для визначення необхідності та термінів перебування Тимошенко в лікарні.

Вона знаходиться в ЦКБ "Укрзалізниці" з 9 травня.

Всі три лікарі вже приїжджали до неї.

31 липня відбудеться засідання Київського районного суду Харкова у кримінальній справі за обвинуваченням Тимошенко в зловживанні на посаді керівника "Єдиних енергетичних систем України".

Засідання суду у цій справі неодноразово переносилися через відсутність екс-прем'єра.

У той же час депутат Верховної Ради від фракції "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" Сергій Власенко заявляє про можливу підготовку владою судового засідання 31 липня за участю Тимошенко в режимі відеоконференції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1082 | Додав: adminA | Теги: Тимошенко 30 липня, лікарi клініки Шаріте | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]