Вт, 2024-04-16, 13:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:18
Тимошенко до ювілею отримала в СІЗО іншу камеру і знеболювальні уколи
Інші останні Політичні новини

Екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко перевели до іншої камери, аналогічної колишній, повідомив керівник групи захисту екс-прем'єра Сергій Власенко.

"Сьогодні Тимошенко терміново перевели до іншої камери. Причини невідомі", - сказав він журналістам у п'ятницю після відвідування Тимошенко в СІЗО.

Він розповів, що йому стало відомо про те, що в Україні нині працює комісія представників Європейської Комісії з протидії тортурам, і наступного тижня ця комісія працюватиме з пенітенціарною службою України, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я думаю, що, можливо, ці події якось пов'язані, і, напевно, пов'язані з тим, що в неділю у багатьох людей буде бажання прийти сюди (під СІЗО) та висловити своє враження та ставлення до того, що відбувається", - наголосив Власенко.

Він зазначив, що Тимошенко "переселили дуже далеко вглиб тих приміщень, які є в Лук'янівському СІЗО".

Відповідаючи на запитання про те, що це за камера, чи перебуває Тимошенко там одна, чи кращі там умови, Власенко сказав: "Камера звичайна, наскільки я зрозумів, вона нічим не відрізняється від тієї, в якій Тимошенко була раніше".

Захисник додав, що він не мав змоги побачити цю камеру.

Тимошенко почувається гірше, але її не лікують, стверджує її захисник

Стан здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко погіршується, на її тілі з'являються нові синці, заявляє Сергій Власенко.

"Стан здоров'я Тимошенко погіршується. В неї на тілі з'являються нові синці. Ніякого лікування навіть після так званого обстеження вона не отримує", - сказав Власенко журналістам у п'ятницю після відвідування екс-прем'єра в СІЗО.

За словами захисника, Тимошенко отримує тільки знеболювальні препарати, що не є лікуванням.

"На сьогодні всіх результатів так званого обстеження Юлія Володимирівна не отримала. Зокрема, фахівці МОЗ сказали, що було проведено МРТ і рентгенографію, але результатів МРТ та рентгенографії станом на сьогодні на 14:00 Тимошенко не отримала", - зазначив Власенко.

На його думку, якщо протягом двох днів не можуть передати результати обстеження, то це означає, що, "напевно, з цими результатами щось відбувається".

Також Власенко вважає, що Тимошенко возили до клініки не для діагностики й подальшого лікування, а для того, щоб сказати, що з нею можна проводити слідчі дії.

Нагадаємо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко 23 листопада пройшла медичне обстеження в одній із медичних установ Києва.

Згодом Державна пенітенціарна служба заявила, що у Тимошенко при обстеженні за межами СІЗО не виявлено патологічних змін, які становлять загрозу її життю.

На що захист Тимошенко відповів, що не довіряє державному медичному обстеженню. Захисник екс-прем'єра Сергій Власенко обіцяє спитати в неї дозволу на розголошення діагнозу.

Коли Тимошенко возили на обстеження до лікарні, її вели попід руки, а голову накривали якимось рядном. Про це сказав народний депутат БЮТ Остап Семерак.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1072 | Додав: nowyny | Теги: Юлія Тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]