Пт, 2024-04-26, 01:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:44
Тимошенко не була знайома з кримінальним авторитетом - захисник
Інші останні Політичні новини
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко ніколи не була знайома з кримінальним авторитетом Олександром Мільченком на прізвисько "Матрос".

Про це заявив захисник екс-прем'єра Сергій Власенко у п'ятницю ввечері, 19 квітня, в ефірі "5 каналу", повідомляє Радіо Свобода.

Він також спростував інформацію про те, що в 90-х роках у Тимошенко нібито виникли "життєві труднощі, через які знадобилося кримінальне прикриття Мільченка".

"Це все інсинуації, які до реальності не мають ніякого відношення", - сказав Власенко, відповідаючи на репліку ведучого про те, що це була цитата з показань Петра Кириченка, які той дав слідчому Генпрокуратури як свідка у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня.

Власенко сказав, що Кириченко давав ці свідчення під тиском Генпрокуратури, коли проти його онкохворий дружини, яка приїхала з США в Україну, були порушені кримінальні справи.

За його словами, інші свідки, які вже дали свідчення у справі Щербаня проти Тимошенко в суді на стадії досудового слідства, також давали їх під тиском.

"Ми ж проаналізували всіх: Мар'їнков, Зайцев, Володимир Щербань, Петро Кириченко - вони всі однакові. Проти них усіх були кримінальні справи, які, як ви кажете, раптом розсмокталися. У них у всіх покращився добробут - раптом - з того чи іншого напрямку. І вони (слідство - ред.) знайшли людей, які під тиском цих обставин готові сказати те, що потрібно Генеральній прокуратурі", - сказав Власенко.

Нагадаємо, 18 січня 2013 року на брифінгу генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що Генпрокуратура завершила розслідування кримінальної справи по вбивству народного депутата Євгена Щербаня в 1996 році, а Тимошенко вручено повідомлення про підозру її в організації умисного вбивства з корисливих мотивів спільно з екс-прем'єром Павлом Лазаренком.

Як повідомлялося, 16 квітня свідок у справі Віталій Гайдук заявив, що йому нічого не відомо про будь-які платежі з боку Тимошенко Олександру Мільченко (авторитету "Матросу").


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 907 | Додав: adminA | Теги: кримінальний авторитет, захисник, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]