Сб, 2024-04-20, 00:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:38
Тимошенко святкує день народження. Кличко бажає сили духу
Інші останні Новини України
Сьогодні, 27 листопада, екс-прем'єр Юлія Тимошенко відзначає свій 53-й день народження. Він стане у неї третій поспіль святом за ґратами.

"Її донька, Женя, як може, домагається триденного побачення. Воно мало розпочатися в понеділок, але її не допустили. До того ж у рішеннях харківської міськради і адміністрації лікарні ніде не написано "заборонити", а написано "обмежити", через епідемію вірусної інфекції в Харкові. А слово "обмежити" - досить оціночне, це ж не означає заборонити зовсім", - розповів "Сегодня" захисник Тимошенко Сергій Власенко.

Харківський осередок "Батьківщини" збирається сьогодні вже з самого ранку відзначати Юлине свято під стінами лікарні, де другий рік лікується екс-прем'єрка.

"Обов'язково прийдемо і привітаємо, - розповіла прес-секретар харківської "Батьківщини" Юлія Германова. - Поки що працюємо над сценарієм".

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко вже встиг привітати Тимошенко по ТБ. Він переконаний, що в нормальній країні не повинно бути політичних в'язнів.

"Хочу привітати Юлію Володимирівну з днем народження. Побажати їй сили духу й мужності. І впевнений, що в нормальній європейській країні не повинно бути політичних ув'язнених. У Харків на сьогоднішній день нікого не пускають. Завтра ми відлітаємо до Вільнюса, де плануємо зустрітися з європейськими представниками і зробити все можливе, щоб асоціація була підписана. На жаль, це залежить на 100% від України. Від президента України. Але наші європейські друзі мають всі важелі, для того щоб чинити великий тиск на сьогоднішню владу - щоб все ж таки Асоціація була підписана", - заявив Кличко.

Політик вірить, що Асоціація буде підписана. "Історію не зупинити. Люди вийшли на вулиці. Люди заявляють про своє бажання жити в європейській країні. І не рахуватися з бажанням людей влада не зможе. Я впевнений, що це буде небезпечно для тих, хто вважає, що схопив бога за бороду", - підсумував він.

15 листопада Пенітенціарна служба заявила, що Тимошенко хвора на ГРВІ. Через це до неї не пустили її соратників - Арсенія Яценюка, Юрія та Ірину Луценків. Також було скасовано заплановану зустріч з віце-президентом Європейської народної партії.

Євгенія Тимошенко назвала неправдою заяву ДПтС про застуду екс-прем’єра, через яку вона нібито не може зустрітися зі своїми політичними соратниками.

25 листопада через запровадження карантину були скасовані короткострокові побачення Тимошенко з Яценюком, подружжям Луценків, а також довгострокове - з донькою Євгенією. Тоді ж ввечері стало відомо, що Тимошенко оголосила безстрокове голодування з вимогою до президента України Віктора Януковича підписати Угоду про асоціацію з ЄС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 909 | Додав: adminA | Теги: сили духу, День народження, кличко, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]