Пт, 2024-04-19, 07:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:40
Тисячі жертв пластичної хірургії вийшли на акцію протесту у Франції
Інші останні Новини світу

Тисячі жінок вийшли на акцію протесту до міністерства охорони здоров'я Франції, вимагаючи від уряду грошей на операції з вилучення бракованих силіконових імплантатів.

Силіконовий скандал у Франції спалахнув торік. Понад 30 тисяч жінок отримали дефектні грудні імплантати, зроблені не з медичного, а з промислового силікону (який зазвичай використовується в електронній промисловості).

Вже є перша жертва – протези в однієї з жінок протекли і стали причиною виникнення лімфоми, від якої француженка нещодавно померла. Також медики виявили схожий тип раку ще у 4 жінок з грудними імплантатами.

"Ми вимагаємо правосуддя", - скандував величезний натовп жінок, які зібралися в Парижі.

"Я намагаюся спати тільки на спині, якщо взагалі можу заснути. Деякі з нас намагаються уникнути фізичних навантажень і не займаються спортом, боячись пошкодити імплантати. Я лягаю спати в поганому настрої, прокидаюся з поганим настроєм. Це схоже на життя з міною з годинниковим механізмом, яка всередині мене", - розповіла одна з демонстранток, пише "Комсомольська правда".

Більш як дві тисячі француженок подали на компанію Poly Implant Prothese (PIP) до суду. Як виявилося, фірма, яка до 2010 року вважалася одним зі світових лідерів у виробництві силіконових імплантатів, економила до мільярда євро щороку, замінюючи медичний силікон у своїх імплантатах дешевшим промисловим. А недоброякісна оболонка могла в будь-який момент порватися або лопнути.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1099 | Додав: adminA | Теги: силіконових імплантатів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]