Пт, 2024-03-29, 15:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:34
Тягнибок: вибори президента можуть взагалі не відбутися
Інші останні Політичні новини
Опозиція зробить все можливе, щоб не допустити повторення ситуації з довиборами в Раду на п'яти проблемних округах. Про це в інтерв'ю "5 каналу" заявив голова фракції "Свобода" Олег Тягнибок, коментуючи програш кандидатів від опозиції провладним політикам на повторних виборах 15 грудня 2013 року.

"Півтора року (до виборів президента - ред.) нам (опозиції - ред.) необхідно працювати над тим, які будуть наші кроки щодо недопущення фальсифікації виборів. Тобто збереженню результатів голосування.

Ми розуміємо, що в Україні 33 тисячі дільниць - ні багато ні мало, - ми розуміємо, що кожна окремо опозиційна політична сила самостійно навряд чи зможе безпосередньо контролювати процес (голосування та підрахунку голосів - ред.) у всіх регіонах. Ми розуміємо, що майбутні вибори будуть унікальними. Ба більше, хочу вам сказати, зараз стоїть питання, а чи будуть взагалі вибори президента", - заявив Тягнибок.

Лідер "Свободи" також додав, що погоджується з деякими експертами і політиками, які кажуть, що фактично "немає сенсу проводити вибори, коли на наших очах відбуваються при значних перевагах опозиціонерів масові фальсифікації та використання адміністративного ресурсу".

"Але все ж таки ті події, які зараз відбуваються в Україні - Євромайдан, - погодьтеся, в будь-якому випадку... змінюють суспільство і владу", - заявив опозиціонер.

Нагадаємо, в Раді з'явився законопроект про проведення виборів президента України не в 2015-му, а в березні 2014 року.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1028 | Додав: adminA | Теги: не відбутися, Вибори президента, Тягнибок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]