Пт, 2024-03-29, 11:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:44
Тоді переможемо будь-якого окупанта, коли проведемо люстрацію та триматимемо правдиву українську лінію
Інші останні Надзвичайні новини
"Відчуваємо ганьбу через те, що впродовж багатьох років у державі відбувалися неприпустимі речі. Українська влада не вдавалася до заходів, необхідних для захисту національного суверенітету, а займала угодовську позицію щодо Кремля. В державі не було проведено люстрації – владу не очистили, саме тому Україна наводнена агентурою Москви у всіх гілках влади, у середовищі військовослужбовців, у спецпідрозділах.

Із таким багажем виграти війну ми не зможемо. У державі постійно точилися балачки про "толерантність”, хоча насправді це була псевдотолерантність. У нас не формувався єдиний дух українського народу, і саме тому ми програємо на всіх фронтах і не можемо реально захистити свою націю, свій народ”.

Про це 20 березня 2014 року заявив у парламенті лідер фракції ВО "Свобода” у Верховній Раді України Олег Тягнибок.

Очільник українських націоналістів констатував: зараз надмірно говорять про необхідність захисту російськомовного населення, нібито цих людей в України колись ображали. Але насправді має йтися про те, що насправді утискають україномовних громадян, зокрема і на окупованій території Криму.

Олег Тягнибок зачитав листа на адресу Верховної Ради України від Архієпископа Харківського і Полтавського Ігоря Ісіченка. У листі, зокрема, йдеться, що в країні склалася парадоксальна ситуація, коли постійно говорять про захист російськомовної частини нашого населення, яка насправді потребує захисту лише від нав’язливого маніпулювання її настроями з-за кордону.

"А в той самий час українська більшість мешканців Харківської, Донецької, Луганської областей стає жертвою бандитських нападів і постійного психологічного тиску. У людних місцях стає небезпечно спілкуватися українською мовою, мати національну символіку та висловлювати вголос думки, відмінні від гасел, нав’язуваних російськими медійними засобами”, – йдеться у листі Ігоря Ісіченка.

"Можливо, вже треба говорити про захист україномовних, про захист українців на своїй власній землі?! І про це треба говорити голосно. Отже, найперше завдання зараз – очищення влади. Наша фракція пропонує вже наступного тижня розглянути відповідний закон. Коли ми проведемо люстрацію, не піддаватимемося на псевдотолерантність, триматимемо українську, національну, правдиву лінію – тоді зможемо перемогти і таки переможемо!”, – заявив Олег Тягнибок.

Націоналіст також додав: "З’явилися деякі держави, які розпочали визнавати псевдореферендум у Криму. Зокрема, є інформація про Казахстан і Вірменію. Вимагаємо негайно відкликати наших послів із цих держав задля консультацій, або викликати їхніх послів в МЗС для надання пояснень”.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 879 | Додав: adminA | Теги: люстрацію, правдиву українську лінію, окупанта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]