Пт, 2024-03-29, 09:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:08
Томенко та Одарченко можуть стати новими тушками - джерело
Інші останні Політичні новини

З фракції "Батьківщини" найближчим часом можуть вийти кілька депутатів. "Це люди, незадоволені керівництвом Ярсенія Яценюка, - сказало джерело в "Батьківщині". - Це Микола Томенко, наприклад, і Юрій Одарченко, який написав листа Юлії Тимошенко про проблеми в партії і у фракції ".

Сам Одарченко підтвердив виданню, що написав листа Тимошенко. "Цей лист підписали кілька людей, говорити від імені всіх і обговорювати його я не хочу. Просто можу підтвердити цей факт ", - сказав Одарченко, відмовившись при цьому коментувати перспективи свого виходу з фракції, пишуть "Вести".

У самій "Батьківщині" про нові тушках нічого не говорять. "Мені про це нічого невідомо", - говорить заступник голови фракції Сергій Соболєв.

У той же час заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов розповів , що фракцію можуть покинути 20-25 осіб. "З нами розмовляли депутати від опозиції, говорили, що хочуть піти. Ні, не до нас - вони взагалі готові піти і створити окрему фракцію. Що не дивно, адже Яценюк не слухається Юлію Тимошенко ", - говорить Чечетов.

Нагадаємо, 6 червня народні депутати В'ячеслав Кутовий і Володимир Купчак заявили про свій вихід з фракції "Батьківщина". Обидва депутати пройшли до парламенту за квотою партії "Фронт змін", яку очолює Арсеній Яценюк.

Купчак, пояснюючи свій вихід, зазначив, що "Батьківщина" зрадила екс-прем'єра Юлію Тимошенко, яка просила припинити акцію "Вставай, Україно!". Крім того, парламентарій заявив, що після голосування за закон про санаційний банк, проти якого голосувала "Батьківщина", він отримав погрози на свою адресу з боку лідера фракції Арсенія Яценюк

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 954 | Додав: nowyny | Теги: нові тушки, Одарченко, томенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]