Пт, 2024-04-19, 21:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:18
Торговельний центр штурмували сотні голих киян
Інші останні Столичні новини - новини Києва
У неділю, 1 вересня, в Києві в одному з торговельних центрів пройшла скандальна акція, учасникам якої було запропоновано роздягнутися до спідньої білизни, а натомість отримати одяг задарма. Втім, судячи з відгуків очевидців, жертва учасників виявилася марною - аж ніяк не всі отримали призи., на які розраховували, пише "Новий регіон".

Півтори сотні киян практично голяка ( в плавках і купальниках, а деякі - навіть у стрінгах ) штурмували ТЦ на бул. Перова. Причому була не тільки молодь, а й люди 40-50 років. На рахунок "раз-два-три" вони повинні були заскочити в магазин, знайти стікер на 250-500 грн і на цю суму вибрати одяг.

"Було холодно, падав дощ. Деякі накинули курточки, але їх змусили зняти. Молодь прийшла повеселитися, а от люди старшого віку ходили з сумними обличчями. Вони по одяг прийшли і розуміли, що за молоддю, яка першою увірветься до магазину, їм не встигнути. Було страшно, що нас там затопчуть або двері скляні розіб'ються", - розповідає учасниця акції Світлана.

Киянин Володимир Шолохов розповідає, що був упевнений, що всі отримають подарунки за екстравагантний вигляд. "Але коли натовпом стали бігати по магазинах, склалося враження, що організатори поскупилися. Найбільший сертифікат, на 500 гривень, був у магазині дублянок. Що на ці гроші там можна купити?" - каже Володимир.

У відділі реклами ТЦ кажуть, що акцію вони провели першими в Україні. "Вирішили привернути увагу до магазину. А з приводу звинувачень, то ми нічого не приховували. В анонсі вказали, що потрібно буде виконати інструкцію. У подробиці не вдавалися, щоб був сюрприз. Всього сертифікати отримали 32 учасники", - розповідає керівник відділу реклами ТЦ Ольга Дубинська.

Згадаймо, в одному з торговельних центрів Житомира люди пошкодили ескалатор, прагнучи потрапити на відкриття нового магазину second hand.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 882 | Додав: adminA | Теги: сотні голих киян, торговельний центр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]