Чт, 2024-04-18, 16:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:22
Трампа і Путіна фінські медіа зустріли незручними посланнями
Інші останні Новини світу

  Фінські медіа зустріли Трампа і Путіна незручними посланнями.

Напередодні саміту президентів Дональда Трампа та Владіміра Путіна найбільше фінське видання Helsingin Sanomat розмістило по всьому Гельсінкі рекламні банери із критикою ставлення обох президентів до преси.

Про це у своєму Twitter повідомив кореспондент BBC Стів Розенберг.

Рекламні банери містять повідомлення англійською та російською мовами. Журналіст підкреслює, що адресовані президентам послання – критичні до обох голів держав.

На банерах англійською мовою сказано: "Пане президенте, вітаємо у країні вільної преси" та "Трамп називає медіа ворогом народу".

Плакати російською адресовані Путіну: "У період правління Путіна ЗМІ замовчали", "Путін знову намагається підпорядкувати ЗМІ", нагадує видання.

Нагадаємо, лідери двох країн проводять зустріч у президентському палаці в центрі фінської столиці. Зустріч була запланована на 13:15, але вона розпочалася майже на годину пізніше.

На спілкування двох президентів відводиться близько трьох годин, з них на бесіду віч-на-віч - без помічників і членів делегацій - півтори години. Після зустрічі запланована прес-конференція.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 704 | Додав: adminA | Теги: послання, фінські медіа, трамп, Путін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]