Чт, 2024-04-25, 11:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:11
Треба йти в ЄС попри всі перепони, - Яценюк. ВІДЕО
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк не сумнівається в тому, що Україна стане членом Європейського Союзу.

Про це він заявив у своєму відеозверненні у неділю, 22 листопада, з нагоди другої річниці початку Євромайдану, оприлюдненому на Урядовому порталі.

"Успіх нашої країни залежить від кожного з нас, від кожного з вас. Від вашої праці, від вашої впевненості, від вашої віри, від вашого бажання, щоби ми стали частиною великої європейської сім'ї. У нас є все для успіху. Ми сміливі, сильні, розумні, талановиті, впевнені і вірні своїй країні. Немає сумніву, що Україна стане членом Європейського Союзу. Наш український народ на це заслуговує. Україна - це Європа!", - наголосив Яценюк.

Він зазначив, що мета українського народу - членство в ЄС.

"Ми і є європейська держава, яка не просто поділяє цінності Європейського Союзу - яка довела під прапорами Європейського Союзу, що ми боремося і виборюємо своє право на свободу, гідність, справедливість і своє законне право на те, щоби український народ став частиною великої об'єднаної Європи", - сказав Яценюк.

"За цю європейську мрію ми боролися на Майдані. За неї поклали життя українські патріоти. За неї борються українські вояки проти російської військової агресії. І за неї треба боротися далі. Ми разом створили історію. А тепер треба разом творити наше майбутнє. Як би не було складно, які б не були перепони, але ми здатні це зробити", - додав прем'єр-міністр.

Раніше повідомлялося, що Яценюк планує в 2016 році підвищити соціальні стандарти і реалізувати дві реформи: середньої освіти і системи охорони здоров'я.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 853 | Додав: adminA | Теги: ЄС попри всі перепони, Яценюк, Треба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]