Ср, 2024-04-24, 23:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:19
Триметрова хвиля в Таїланді перевернула прогулянкове судно, на якому перебувало 37 іноземних туристів
Інші останні Новини світу
У Таїланді в понеділок на півдорозі між островами Пхукет і Пхі Пхі затонуло прогулянкове судно, на якому було 37 іноземних туристів, повідомляє газета The Bangkok Post з посиланням на морську поліцію.

У повідомленні говориться, що невелике прогулянкове судно не витримало триметрової хвилі, перекинулося між островами Майтон і Ко Кай і затонуло, передає "Iнтерфакс-Україна".

За інформацією видання, 12 туристів були врятовані, проте морська поліція Таїланду стверджує, що всі 37 туристів і два члени екіпажу були врятовані і доставлені в госпіталь найближчого острова.

Судно здійснювало круїз з острова Пхукет на Пхі Пхі. Наголошується, що судно вийшло в Андаманське море, незважаючи на попередження про погану погоду.

Нагадаємо, що у 2009 році прогулянкове судно з туристами перекинулося в штаті Керала на півдні Індії. Тоді потонуло щонайменше 36 пасажирів, десятки пропали безвісти.

На борту катера, що перевернувся, було 75 туристів, зокрема іноземці. Відпочивальників катали по мальовничому озеру в заповіднику Періяр. Двопалубне судно перекинулося, коли туристи перебігли на один борт, щоб подивитися на стадо диких биків на березі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 909 | Додав: adminA | Теги: 37 туристів, Таїланді, судно, хвиля перевернула | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]