Чт, 2024-04-25, 23:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:15
Трирічне відсторонення від єврокубків та штраф 100 тисяч євро загрожує "Дніпру"
Інші останні Спортивні новини

Арбітражна палата Інстанції Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) з фінансового контролю клубів покарала шість європейських клубів, в тому числі дніпропетровський "Дніпро", через прострочені фінансові зобов'язання.

Про це інформує офіційний сайт УЄФА, передає "Укрінформ".

Крім грошового штрафу в 100 тисяч євро, "Дніпро" буде відсторонений від участі в єврокубках протягом трьох наступних сезонів. Покарання набуде чинності, якщо український клуб до 31 січня 2016 року не зможе надати звітність, згідно з якою буде доведено, що "Дніпро" погасив усі прострочені платежі, виявлені до 30 вересня 2015 року.

Така ж доля чекає румунські клуби "Астра" (80 тисяч євро штрафу) і "Тиргу-Мунеш" (50 тисяч євро), а також азербайджанський "Інтер" (50 тисяч євро).

Ще два клуби будуть піддані штрафу: румунська "Ботошань" (€15 тисяч) і португальська "Брага" (20 тисяч євро).

Як повідомлялося, завдяки виходу у фінал Ліги Європи дніпропетровський "Дніпро" міг поповнити казну клубу на дев'ять мільйонів євро, але призових так і не отримає. Ця сума, згідно з рішенням суду, піде на рахунки німецької компанії Hochtief, яка будувала стадіон "Дніпро-Арена" і не отримала всіх належних коштів від дніпропетровського клубу.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 741 | Додав: adminA | Теги: Дніпро, трирічне відсторонення, штраф 100 тисяч євро, єврокубки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]