Пт, 2024-03-29, 17:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:34
Тривають інтенсивні бойові дії на Донбасі
Інші останні Надзвичайні новини

На Донбасі тривають інтенсивні бойові дії

Упродовж минулої доби, 05 червня, бойовики 31 раз відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Усього противник 31 раз порушив режим припинення вогню. Активна оборона позицій підрозділами Об'єднаних сил не дозволила ворогу просування в бік наших оборонних рубежів, -йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на окремих напрямках тривали інтенсивні бойові дії. Напруженою обстановка залишалася в районах населених пунктів Причепилівка, Кримське Новотошківське, що на Луганському напрямку, Опитне та Новотроїцьке на Донецькому напрямку, де російсько-окупаційні війська 11 разів застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети 120 та 82 калібру.

Не припиняються бойові дії із застосуванням стрілецької зброї в районі населених пунктів Лебединське та Широкине поблизу Маріуполя.

Разом з тим, окупанти активізували зусилля у розвідці із застосуванням БПЛА. Так, ранком 5 червня підрозділи радіотехнічних військ зі складу Об’єднаних сил своєчасно виявили та ідентифікували повітряну ціль, якою виявився БПЛА російського виробництва «Орлан-10», а чергові підрозділи зенітних ракетних військ знищили ціль на підльоті до району, який цікавив ворога.

У штабі повідомили, що під час бойових дій минулої доби три наших військовослужбовця отримали поранення та були госпіталізовані.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 749 | Додав: adminA | Теги: інтенсивні бойові дії, Донбас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]