Пт, 2024-03-29, 14:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:37
Троє футболістів з Кот-д'Івуару зникли в Євпаторії
Інші останні Новини з регіонів України
У Євпаторії пропали три івуарійських футболісти, 20-річні Бамба Мамаду і Бамба Абубакр та 19-річний Куа Роджер Ібрагім. Повідомляється, що вони в період часу з 12.00 по 17.00 14 березня 2013 року вийшли з будівлі євпаторійського готелю і до сьогоднішнього моменту місцеперебування їх невідоме. Про це сьогодні повідомляє прес-служба ГУМВС в АР Крим.

Африканські футболісти перебували в Євпаторії на навчально-тренувальних зборах. Проживали в готелі "Корона" на вулиці Шевченка. Про їхнє зникнення заявив у міліцію керівник команди Біма Дімбі.

За словами тренера, спочатку близько 12.00 з готелю вийшов на прогулянку 20-річний Бамба Мамаду, який мав при собі 100 доларів США та мобільний телефон. А в період з 16 до 17 години пішли 19-річний Куа Роджер Ібрагім і 20-річний Бамба Абубакр, що мали на двох 150 євро і мобільний телефон. У одного з хлопців у телефоні картка з номером українського мобільного оператора.

У міліції підкреслили, що зниклі володіють тільки французькою мовою. Міліція просить всіх, хто бачив зниклих або має хоч якусь інформацію про місцеперебування розшукуваних, негайно повідомити.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 947 | Додав: adminA | Теги: троє футболістів, Кот-д'Івуар, Євпаторія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]