Чт, 2024-03-28, 11:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:49
Троє осіб загинуло в авіакатастрофі в Криму
Інші останні Надзвичайні новини
Троє осіб загинуло внаслідок падіння легкомоторного літака в Криму, повідомляє Интерфакс-Украина з посиланням на прес-службу МНС.

Повідомлення про падіння літака у полі в 2-х км від с. Чорнозьомне надійшло в неділю зранку.

Чотиримісний літак прямував за маршрутом с. Майське Синельніківського району Дніпропетровської області до аеродрому Тобаско, м. Євпаторія.

Особи загиблих встановлюються. Радіус падіння уламків складає до 100-150 м. Причини та обставини падіння літака з´ясовують фахівці.

На місці працюють оперативна група ГТУ МНС в АР Крим, міліція, прокуратура, СБУ, швидка допомога.

Відзначимо, що останнім часом спостерігається сумна статистика авіакатастроф в Україні.

10 червня в Київській області поряд з селищем Бородянка під час аварійної посадки літака Л-410 з парашутистами загинули п'ятеро осіб і 15 травмувалися. Складні погодні умови - шквальний вітер і гроза, а також застарілий транспортний засіб і технічні умови аеропорту стали причиною катастрофи.

Л-410 - це легкий невеликий літак, дуже залежний від метеоумов. Через вкрай погану погоду, фактично ураган з проливним дощем, літаку довелося зайти на аварійну посадку, не виконавши польотне завдання. Ймовірно, через ці самі погані погодні умови, через сильні пориви ураганного вітру пілоти не змогли впоратися з керуванням - літак вдарився об ЗПС.

Бородянський аеродром - дуже невеликий і призначений тільки для прийому легких літаків і вертольотів. На аеродромі базується тільки парашутний спортивний клуб Університету фізкультури. Всі постраждалі під час аварії - члени клубу та їх гості.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 924 | Додав: adminA | Теги: Криму троє, авіакатастрофі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]