Пт, 2024-04-19, 21:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:51
Тур «Підтримаємо своїх» у зону АТО триває- Настя Приходько на Луганщині хором із глядачами співала хіти Цоя
Інші останні Культурні новини

Українські виконавці продовжують їздити Сходом України з патріотичним туром «Підтримаємо своїх».

Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Настя Приходько та інші виконавці вирушили вже у третю фазу тура, яка продовжиться з 15 до 19 серпня.

Розпочався цей мінітур виступом у місті Сватове, відомому тим, що його жителі зібравшись у дружну громаду, не пустили до себе сепаратистів. На центральній площі, де відбувався концерт, зібралося декілька тисяч місцевих жителів, більшість з яких надягнули вишиванки та тримали в руках прапори України, дітки ж бігали у футболках з тризубами та гралися жовто-блакитними кульками.

Тоня Матвієнко виконала декілька ліричних пісень, за що отримала букети квітів. Арсен Мірзоян серед інших виконав свою нову пісню «Край землі», яку було написано під враженням від подій, які розгорнулися в Україні. Ну а закривала імпровізований концерт Анастасія Приходько, яка влаштувала справжній хор з кількатисячною місцевою аудиторією на площі.

«Коли ми тільки ще збирались у цей тур по зоні АТО, було, звичайно, страшнувато. Нас неодноразово попереджали, що ми повинні постійно стежити за безпекою, проводили з нами інструктажі. Але коли ми прибули в Сватове, місцеві люди виявились вкрай привітними. Місто нас здивувало виключно чистими вулицями, усміхненими мешканцями. Для мене цей концерт став одним із найкращих у турі, — розповіла Настя Приходько. — Разом із глядачами заспівали акапельно відомий хіт Віктора Цоя «Кукушка». Місто нашу компанію настільки вразило своєю приємною енергетикою, що після завершення виступу ми сиділи на стадіоні та ще довго співали пісні під гітару».

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 923 | Додав: adminA | Теги: Луганщині, Настя Приходько, хіти Цоя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]