Ср, 2024-04-17, 00:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:37
Туристам в Єгипті обіцяють забезпечити безпеку
Інші останні Новини світу
У п'ятницю президент Єгипту Мухаммед Мурсі пообіцяв, що країна забезпечить безпеку іноземних туристів, які приїжджають на відпочинок, передає РИА "Новости".

Їхня кількітсь значно скоротилася після масових акцій протесту на початку 2011 року, що призвели до зміни правлячого режиму.

"Єгиптяни після революції ще більше піклуються про безпеку всіх приїжджих. Єгипет більш безпечний, ніж раніше, і відкритий для всіх," - заявив очільник Єгипту.

При цьому Мурсі поскаржився, що Луксор, де розташовані основні визначні пам'ятки епохи фараонів, як і раніше, відчуває брак відпочивальників. Туристична галузь в Єгипті до революції в січні 2011 року активно розвивалася. У 2010 році Країну пірамід відвідали понад 14 мільйонів гостей з-за кордону, в тому числі близько трьох мільйонів росіян.

До революційних подій туризм становив близько 12% ВВП Єгипту. В галузі були зайняті десять відсотків працездатного населення країни - близько трьох мільйонів чоловік. Масовий від'їзд іноземців в розпал антиурядових виступів обернувся для готелів простоєм або навіть закриттям, а для обслуговувального персоналу, що приїжджає на курорти на заробітки з усіх куточків країни - звільненнями або безстроковими відпустками.

Нагадаємо, 27 липня лідер єгипетської партії Національна єдність звернувся до президента країни Мухаммеда Мурсі з пропозицією знести знамениті піраміди.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 973 | Додав: adminA | Теги: безпеку туристам, Єгипті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]