Пт, 2024-03-29, 01:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 33 34 »

 

 

Нагадаємо, в 2015 році Канада почала видавати українцям багаторазові візи терміном на 10 років.

Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У Мінекономрозвитку розповіли, що з 2,5 тисячі туристичних операторів статистичні звіти подали лише 580 компаній.


 

 

Індонезія запровадила безвізовий режим в'їзду в країну на термін до 30 днів для громадян 169 країн, в тому числі громадян України.


 

У п’ятницю вночі 20 травня альпіністка Ірина Галай родом із закарпатського міста Мукачеве підкорила найвищу вершину світу. Таким чином вона стала першою українкою, якій підкорився Еверест.


 

 

У авіакомпанії Wizz Air заговорили про повернення на український ринок. Про це на своїй сторінці написав Facebook екс-міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.


 

Кінець весни і початок літа - чудовий час для виїздів на лоно природи зі своєю сім'єю або друзями. Ну, а для того, щоб такий відпочинок приносив вам позитивні емоції, потрібно знати, що беруть з собою на пікнік.


готелі Львів

 

З якихось незрозумілих причин люди вважають, що чим дорожче готель, тим краще відпочинок. Повірте, відпочинок не залежить від того, скільки грошей ви витратите на нього.


 

 

Писатель Юрий Андрухович заявил, что украинцам стоит максимально воспользоваться безвизовым режимом.


 

Уряд мав би почати у цій справі кримінальне розслідування. Активісти "Комітету громадян ЄС" збирали підписи для проведення референдуму під хибним приводом - мова йшла не про асоціацію з Україною, а протистояння з ЄС.


 

Законом зобов`язано чиновників декларувати майно протягом 60 днів після вступу закону в силу, тобто вже в 2016 році, оскільки закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.


 

 

У канадському парламенті зареєстрована електронна петиція, що закликає скасувати візовий режим із Україною. Петиції бракує лише трьох сотень підписів, аби потрапити на обговорення до парламенту.


 

 

Керівники міністерств закордонних справ країн ЄС розглянуть питання щодо безвізового режиму для України в березні або червні, залежно від швидкості впровадження необхідних для цього реформ.


 

Мандруючи Львовом, туристи в першу чергу намагаються відвідати ті місця, які є візитною карткою цього старовинного галицького міста. Це і майстерня шоколаду, славнозвісні кав'ярні, ратуша.


 

З січня 2016 року міграційна служба розпочне впровадження нових біометричних паспортів та для зменшення черг на оформлення документа збільшила кількість прийомних підрозділів, повідомляє прес-служба Державної міграційної служби України.


 

За даними британських ЗМІ, столиця України Київ стала найдоступнішим європейським містом у ціновому сегменті. Ресурс аналізував вартість кількох чинників, зокрема: ніч у хостелі, дві поїздки у громадському транспорті, один платний атракціон, три бюджетних страви та напої.