Пт, 2024-03-29, 10:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 33 34 »

 

"Украина не выполнила свое домашнее задание. Для получения безвизового режима был разработан план мероприятий, которые в основном касались изменения миграционного хозяйства: паспортов, баз данных и тому подобного. К сожалению, миграционная служба не выполнила этих задач".

Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кабмін затвердив зразок і технічний опис бланка паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм, а також зразок і технічний опис бланка паспорта, який не містить безконтактного електронного носія.


 

1-2 травня внаслідок сильних дощів у високогір'ї Закарпатської області оголошується небезпека сходження снігових лавин. Про це повідомляє Гідрометцентр України.
 


 

Президент України Петро Порошенко висловив впевненість, що на саміті "Східного партнерства", який пройде в Ризі в травні, буде знайдений формат для впровадження безвізового режиму з ЄС вже з 1 січня.


 

"Відбуваються необхідні процедури за призначенням компанії з боку Німеччини на виконання польотів з Кельна, Меммінгена і Любека до Києва, з боку Кіпру - за маршрутом Ларнака-Київ".


 

Процес отримання шенгенської візи через туристичні агенції ускладниться з наступного року, через те, що українці мають здавати відбитки пальців, подаючи документи.


 

В летнем сезоне 2015 года авиакомпания «Международные Авиалинии Украины» будет выполнять прямые регулярные рейсы, связывающие Львов с Киевом, Одессой, Болоньей, Римом, Мадридом и Тель-Авивом.


 

Австралийская сторона предоставила полномочия по принятию решений об оформлении австралийских виз гражданам Украины, включая оформление виз со служебной целью, Австралийской высокой комиссии в Лондоне.
 


 

В Украине стоимость авиабилетов поднялась на 30% за одну ночь из-за изменения курса доллара в системе взаиморасчетов IATA.


 

Візові центри деяких посольств країн шенгенської зони відмовляються приймати від громадян України біометричні документи для оформлення віз. Про існування такої проблеми повідомляють експерти, також її визнають дипломати.


 

В Государственной миграционной службе рассказали о биометрических паспортах, которые в ближайшие дни могут начать получать украинцы.
 


 

Громадяни України зможуть подорожувати до держав шенгенської зони без віз із використанням "біометричного" паспорта лише після схвалення Європейською Комісією висновку.


 

 

Туроператори не зможуть оплатити готелі, в результаті відпочиваючих можуть не поселити в номери.


 

 

Министр МВД Арсен Аваков требует от Министерства инфраструктуры заблокировать поезд Мариуполь-Севастополь.
 


 

 

Через різкі зміни на валютному ринку новорічно-різдвяний відпочинок у Європі здорожчав на 60-70%.