Пт, 2024-03-29, 09:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 33 34 »



Как отмечают многие туристы, за сроками пребывания особенно бдительно следят пограничники Германии, Польши, Финляндии и Эстонии.
Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-11-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Мечтаете о незабываемом отдыхе заграницей. Есть возможность - езжайте не раздумывая, ведь сколько бы вы не читали или смотрели телепередачи о зарубежных странах это не сравнится с возможностью увидеть.




Депутати створили комісію, яка за цей час визначить нове місце для встановлення веж-ретрансляторів МТС та "Київстару". Наразі ж вони розташовані на території міської лікарні.

каучсерфинг

 

Увидеть весь мир – мечта, осуществить которую большинству из нас мешает нехватка денег. Однако путешествия с минимальным бюджетом давно стали реальностью для каучсерферов.




Продюсер телевизионных проектов поведал во время интервью, что после каждой передачи или фильма приглашает свою команду на отдых, а туры на популярные курорты он всегда выгодно покупает онлайн на сайте teztour.ua.



У Криму готуються передати комерсантам туристичні стежки, стоянки та місця відпочинку в лісовій зоні. За використання корисних властивостей лісу підприємці платитимуть спеціальний збір.


Дуже стало популярним серед туристів раннє бронювання, тобто можливість зекономити, оплативши свої подорожі заздалегідь. Зростає кількість подорожей, але зменшується кількість днів для подорожування.




Польская авиакомпания Eurolot может возобновить прерванные рейсы в Украину, но не раньше следующего года.




Музей народної архітектури і побуту "Пирогово" .



Лидер популярной группы рассказал, что ради экономии в этом году отдыхает в Карпатах, а когда перед ним стал выбор гостиниц Славского по разумной цене и хорошего качества, то очень сильно помог портал hotels24.ua.

 

Держагентство України з туризму та курортів рекомендує туроператорам тимчасово відмовитися від організації поїздок до Єгипту до поліпшення політичної обстановки в країні.



Єврочиновники воліють використовувати Україну як запобіжник від Росії, але не бажають сприяти її справжній євроінтеграції, застосовуючи щодо українців суворий візовий режим з абсурдними вимогами.



Чеські консульства можуть відмовити у візових дозволах людям, які проживають у регіонах, котрі консульство вважає зонами із завищеними імміграційними намірами.



Городские власти пренебрегают своевременным вывозом мусора. И те зоны, которые претендовали бы на статус экологических зон, они попадают в зоны катастроф.


Добратися до регіону й без того не просто та ще і відміна двох потягів робить цей процес майже неможливим. Годі говорити про постійну відсутність квитків і спекулянтів під вокзалами.