Чт, 2024-04-18, 21:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:01
Туристичний огляд Індії весна 2016
Інші останні Новини світу

Індія – надзвичайно мальовнича країна з багатим історичним минулим, якій є чим пишатися і дивувати туристів. Якщо ви плануєте відпочинок у березні – кращого місця вам не знайти. В той час, як у нашій країні панує похмура і прохолодна погода, Індія дає змогу насолодитися різноманітною і надзвичайно мальовничою флорою та фауною. У цій країні можна побачити майже всі види рослин нашої планети, а тваринний світ не тільки багатий та екзотичний, але й являє собою своєрідну візитну картку країни. Якщо ви мрієте доторкнутися до давньоіндійської цивілізації, на власні очі побачити стародавні традиції, які передаються з покоління в покоління, та відпочити тілом і душею – завітайте до Індії, ви не пошкодуєте! 

Дивовижний та прекрасний світ Індії.

Індія – незвичайна країна з багатьох причин. По-перше, вона посідає друге місце на планеті по кількості населення, яке, до речі, говорить сімнадцятьма мовами світу. По-друге, населення Індії сповідує велику кількість найрізноманітніших релігій, а окремі села – навіть містичні вірування! По-третє, природні умови Індії дійсно унікальні, адже в межах однієї країни можна побачити найрізноманітніші природні ландшафти. Зокрема, це річки Інд і Ганг, пустелі Раджастахана, величні гори Гімалаї, мальовничі тропічні ліси та піщані пляжі Гоа. Якщо ви бажаєте доторкнутися до неймовірної історії цієї країни, обов’язково відвідайте Тадж-Махал, Кхаджурахо, Хава-Махал, мечеті та мінарети, які зберегли свою загадковість та велич до наших днів.

Ціни та умови проживання.

Перед туристами відкривається безліч варіантів туристичних турів в різні куточки мальовничої Індії, серед яких можна підібрати не тільки доступні по ціні, але й з комфортабельним сервісом на будь-який гаманець.

Однозірковий готель „Savitri Guest House” пропонує своїм гостям оселитися на Північному Гоа усього за 16 129 грн. з однієї людини за 7 ночей. У цю суму входить сніданок та номер типу Dbl Standard Non A/C, у якому є ванна кімната, телевізор, холодильник та телефон. У номері немає кондиціонера, проте електрочайник, кавоварка та фен видаються за вимогою.

Готель „Calangute Mahal” класу 2*, що розташований у Північному Гоа, запрошує гостей на 6-денний відпочинок усього за 15 213 грн. з однієї людини. У вартість не входить сніданок, проте надається один з 6 номерів типу Dbl Standard Non A/C. У номері є два односпальних ліжка, душ, туалет, умивальник, вентилятор, балкон. Вікна номеру виходять на вулицю або внутрішній двір.

Відпочинок у готелі класу 3* „Dr.Franklin Panchakarma Institute and Research Centre” обійдеться у 21 930 грн. з однієї людини за 6 ночей. У вартість входить сніданок та відпочинок у номері типу HUT. Номер оснащений телевізором, телефоном, туалетом, ванною, умивальником. Є двоспальне ліжко та балкон.

Погодні умови.

Як правило, березень в Індії досить спекотний, сонячний та сухий. Якщо ви обрали тур на Гоа – вам може знадобитися зволожуючий крем від засмаги. А от після заходу сонця температура навпаки, може опускатися, тому обов’язково візьміть з собою теплі речі. Вдень температура повітря нагріватиметься до +27° C або навіть +32° C, а опуститися може до +23° C. Температура води в морі у березні становитиме приблизно +28° C.

Відпочинок в Індії.

Якщо ви віддаєте перевагу відпочинку з культурним розвитком, обов’язково відвідайте індійську столицю Делі. Саме тут шукачі давнини та любителі стародавньої історії можуть насолодитися неймовірним видовищем архітектурних шедеврів майже усіх історичних епох. Делі вражає величчю мавзолеїв відомих державних діячів, залишками стародавніх палаців та фортець, красою храмів, побудованих для богів різних світових релігій.

Гоа – один з найвідоміших курортів світу. Саме сюди приїжджають люди, які полюбляють відпочивати на пляжі у комфортабельних умовах. Гоа славиться своєю неймовірно красивою природою, розкішними готелями та пляжами на будь-який смак. Мрієте відчути національний індійський колорит і п'янкий дух свободи? Завітайте на Гоа, адже не даремно тутешні пляжі у свій час облюбували для відпочинку волелюбні хіпі.

Втім, багато туристів та мандрівників їдуть в цю країну не тільки заради пляжного відпочинку та видовищ – Індія дала світу багато мудреців та містиків. Ця країна зберегла тисячорічні традиції йоги, аюрведи та медитації. Багато людей, які замислювалися над сенсом життя, знаходили відповіді саме тут.

Березневі свята в Індії.

У березні в Індії проходить один з найгарніших заходів країни – Фестиваль тюльпанів у Кашмірі. У цю пору року в саду, названому на честь Індіри Ганді, можна побачити справжні різнокольорові ковдри з живих квітів. Також під час фестивалю можна почути пісні кашмірського народу, купити сувеніри народних майстрів та скуштувати традиційні страви Кашміру.

Тури в Індію та інші екзотичні країни на turne.travel

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 970 | Додав: admin | Теги: гарячі путівки, ціни, Індія, тури | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]