Пт, 2024-03-29, 15:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:39
Туроператори з 25 серпня закриють Єгипет для українців
Інші останні Туристичні новини
Стоит отметить, что если вы хотите снимать различные страны и события в них, тогда советуем качественный фотоаппарат в Харькове купить себе с помощью онлайн-магазина portamix.com.ua.

  Держагентство України з туризму та курортів рекомендує туроператорам тимчасово відмовитися від організації поїздок до Єгипту до поліпшення політичної обстановки в країні. Про це повідомляється на сайті відомства. Крім того, там нагадують, що за законом туриста потрібно обов'язково попередити про можливі небезпеки під час поїздки.

Експерти кажуть, що Єгипет можуть повністю "закрити" після 25 серпня. "Якщо до нас на цьому тижні прийде людина, яка захоче їхати в Єгипет, ми не будемо його відправляти - це величезна відповідальність, в тому числі за людське життя", - сказала Олена Петрушевич, прес-секретар одного з великих українських туроператорів. Експерти впевнені, що також чинитимуть й інші оператори, передають Вести.

"Така практика вже була два роки тому, коли під час революції в Єгипті путівки не продавалися майже два місяці. Зараз ситуація така: Єгипет дуже добре продавався, і до 25 серпня, по суті, викуплені всі чартери. Думаю, рішення повністю скасувати продаж турів якраз торкнеться вже періоду після 25 серпня - 1 вересня", - каже Володимир Царук, директор Центру туристичної інформації, передають Вести.

За його словами, єгипетський напрямок замінять Туреччина і ОАЕ. До речі, рішення на місяць зупинити поїздки в Єгипет вже прийняли найбільші туроператори Німеччини. Однак евакуювати своїх туристів, які вже знаходяться на пляжах Червоного моря, німці не будуть. Порадили припинити відправку співвітчизників до Єгипту і в Росії.

Ситуацiя в Єгиптi загострилася 14 серпня пiсля того, як спiвробiтники єгипетської полiцiї в Каїрi почали розганяти демонстрантiв, котрi пiдтримують вiдстороненого вiд влади президента Мухаммеда Мурсi, та лiквiдувати їхнi табори.

15 серпня поліція Єгипту рекомендувала всім туристам, відпочиваючим на курортах країни, не залишати територію готелів. У зв'язку з цим були відмінені всі екскурсії та розважальні заходи поза готелями. У зв'язку з безладами в Єгипті було введено надзвичайний стан терміном на один місяць.

Раніше стало відомо, що влада Єгипту вирішили скасувати комендантську годину в туристичному місті Шарм-ель-Шейх на узбережжі Червоного моря. Міністерство закордонних справ України закликало своїх громадян утриматися від поїздок до Єгипту, у зв'язку з черговим загостренням ситуації безпеки в країні.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1264 | Додав: nowyny | Теги: туроператори, українці, Єгипет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]