Сб, 2024-04-20, 00:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:19
ТВі з 1 вересня приберуть з кабельної мережі "Воля"
Інші останні Політичні новини
З 1 вересня кабельний оператор "Воля" виключає ТВі з базового пакету. Про це повідомив журналіст Мустафа Найем в ефірі каналу ТВі.

Таким чином, за його словами, лише у Києві із 236 тисяч абонентів "Волі", ТВі тепер бачитимуть 78 тисяч. Скільки буде втрачено глядачів у регіонах, поки не підраховано. Найєм сказав, що ТВі буде з'ясовувати, чому так сталося.

Крім того, за словами Найема, лише за останній місяць, коли відбувалося масове відключення ТВі з кабельних мереж, канал "втратив" більше мільйона глядачів.

Нагадаємо, в кінці липня ТВі відключили в кабельних мережах торгової марки "Тріолан". Можливості дивитися ТВі були позбавлені жителі 11 міст України. Зокрема, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Київ, Луганськ, Одеса, Полтава, Сімферополь, Суми, Харків, Чугуїв.

14 серпня канал зник із мережі кабельного телебачення "Формат" в Маріуполі.

21 серпня повідомлялося, що керівництво ТВі має намір просити редакційну раду каналу закликати учасників Всесвітнього газетного конгресу до бойкоту.

"Через продовження відключень ТВі будемо просити членів нашого редакційної ради, серед яких Мирослав Маринович, Адам Міхнік, Віталій Портников та інші звернутися до учасників Всесвітнього газетного конгресу аби бойкотувати захід в Києві до повного відновлення мовлення", - написав гендиректор каналу Микола Княжицький на своїй сторінці Facebook.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1015 | Додав: adminA | Теги: ТВі приберуть, воля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]