Чт, 2024-03-28, 13:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:05
У 4 областях України рух транспорту залишається обмеженим
Інші останні Прогноз погоди

Станом на 7 годину понеділка 9 січня автомобільних заторів в результаті ускладнення погодних умов на території України немає. Громадян, які отримали обмороження під час пробок, не зафіксовано.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Залишається обмеження руху автотранспорту на автодорогах в 4 областях (Вінницькій, Івано-Франківській, Одеській і Черкаській)", - йдеться в повідомленні.

Протягом минулої доби для забезпечення проїзду і розчищення автодоріг на території України залучено 2 тис. 557 од. тех. і 3 тис. 533 ос. з яких від Укравтодору залучено 2 тис. 327 од. техніки та 2 тис. 999 осіб., від ДСНС 230 од. тех. і 534 особи особового складу.

Підрозділами ДСНС з 4 січня звільнені зі снігових заметів 1 тис. 470 автомобілів (за добу - 354 автомобіля), в яких знаходилися 3 тис. 862 людини (за добу - 984 особи).

Ситуація з проїздом автомобільними дорогами України є на постійному контролі ДСНС.

У той же час, через негоду без світла залишаються 5 населених пунктів у двох областях.

"Станом на 7 годину 9 січня в результаті несприятливих погодних умов (сніг, хуртовини, пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, залишаються знеструмленими 5 населених пунктів у двох областях, а саме: Одеській - 4 н.п. (з них 2 н.п. частково), Херсонській - 1 н.п.", - йдеться в повідомленні.

До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго.

Нагадаємо, 8 січня було введено обмеження руху транспорту в 5 областях (Одеська, Миколаївська, Херсонська, Кіровоградська, Дніпропетровська).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 709 | Додав: adminA | Теги: 4 області України, рух транспорту обмежений | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]