Сб, 2024-04-20, 05:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:15
У арбітрів на матчах української футбольної Прем'єр-ліги з'явиться зникаючий спрей
Інші останні Спортивні новини

Українські футбольні арбітри використовуватимуть зникаючий спрей на матчах української футбольної Прем'єр-ліги, повідомив куратор суддівського корпусу України П'єрлуїджі Колліна, передає "Інтерфакс-Україна".

"З наступного п'ятниці, коли розпочнеться 6-й тур чемпіонату, буде новинка, яка вже практикується в змаганнях під егідою УЄФА та ФІФА. Це зникаючий спрей, за допомогою якого зазначається місце пробиття штрафного удару і розташування стінки. Це спрей другого покоління, перший викликав певне невдоволення у футболістів. Більше немає піни, це зникаюча фарба", - розповів він журналістам у суботу, 22 серпня 2015 року, в Києві.

За його словами, один балончик такого спрею коштує близько 2 долари США, їх виробляють у Бельгії. Придбання візьме на себе Федерація футболу України.

Колліна підкреслив, що спрей придатний для вживання на іграх у снігову пору року, але для України такий випадок не передбачено.

"Ігри у сніг? Минулого сезону їх було зіграно 4-5. Спрей в даному випадку використовуватися не буде, так як колір тільки білий. Замовляти помаранчевий спрей заради п'яти матчів - це додаткові невиправдані витрати", - цитує італійця Football.com.

Своїми враженнями від нововведення також поділилися українські арбітри, що обслуговують матчі Ліги Парі-Матч.

"Балончик видається на один тайм. Якщо ти його використав, то в перерві береш новий", - сказав, зокрема, Євген Арановський.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 864 | Додав: adminA | Теги: матчі української футбольної Прем'є, арбітри, зникаючий спрей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]