Пт, 2024-03-29, 00:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:23
У Білорусі масштабна аварія: 8 людей загинуло, серед жертв могли бути українці
Інші останні Надзвичайні новини Ще одинадцятьох гостілазували
Внаслідок великої автомобільної аварії у Вітебській області Білорусі загинуло вісім осіб, серед яких могли бути громадяни України.

Про це повідомили у відділенні інформації і громадських зв'язків УВС Вітебського облвиконкому.

"У неділю біля села Бабиничі Оршанського району на 169-му км автодороги М-8 (кордон Росії - кордон України) на рівній ділянці дороги, яка добре проглядається в обох напрямках, сталося лобове зіткнення автомобіля Opel Omega з російськими реєстраційними знаками з пасажирським мікроавтобусом Mercedes Sprinter з українським державним номером, який рухався в зустрічному напрямку ", - розповів співрозмовник агентства.

Водій і всі чотири пасажири Opel Omega загинули на місці. У мікроавтобусі перебували 14 людей. Загинули троє.

11 людей з мікроавтобуса рятувальники витягували за допомогою гідравлічного аварійно-рятувального інструменту. Всі постраждалі госпіталізовані в Оршанську міську лікарню № 1, повідомили в УВС.

"Особи загиблих встановлюються. Постраждалі в мікроавтобусі - з Одеської області. З ними працюють фахівці психологічної служби МНС Білорусі. На місці події працює слідчо-оперативна група. Проводиться перевірка обставин ДТП", - повідомили в УВС Вітебського облвиконкому.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 903 | Додав: adminA | Теги: могли бути українці, Білорусі, аварія, 8 людей загинуло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]