Пт, 2024-03-29, 02:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:35
У БЮТ хочуть змусити кортежі Януковича й Азарова до порядку. ВІДЕО
Інші останні Офіційні новини

Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк пропонує звільнитися тій особі, представники кортежу якої зламали дзеркало знімальній групі програми "Знак оклику". Про це він заявив з трибуни парламенту в середу, передає його прес-служба.

"Вчора було оприлюднено відео, як автомобілі супроводження якоїсь вищої державної посадової особи відламали дзеркало у машині простих громадян. А ще кілька хвилин, і вони б почали стріляти, бо когось не пропустили наші громадяни", - зазначив Яценюк.

"Ми внесли законопроект, який передбачає заборону супроводженню використання міліцейських мигалок, перекриття руху для президента, прем'єра і голови Верховної Ради", - заявив Яценюк.

"І той, чиї машини вчора били машини простих громадян, повинен це визнати і подати заяви про відставку", - наголосив Яценюк.

У БЮТ хочуть змусити кортежі Януковича й Азарова до порядку

Фракція "БЮТ-Батьківщина" наполягає на законодавчому врегулюванні питання про порядок пересування кортежів високопосадовців. Про це заявив народний депутат Андрій Павловський, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Коментуючи черговий інцидент із кортежем прем’єр-міністра Миколи Азарова, Павловський заявив, що влада переступає межу.

"Неприпустимо, що громадяни страждають щодня від годинних заторів, запізнюються на роботу. Сьогодні охоронці ламають людям дзеркала автомобілів, а завтра, що, почнуть стріляти?" - обурився депутат.

Павловський зазначив, що 24 травня цього року він особисто був свідком того, як охоронці з кортежу президента Віктора Януковича погрожували зброєю людям, які стояли з прапорами партії "Батьківщина" вздовж вулиці Борисоглібської, біля якої проїжджає кортеж президента.

"Враховуючи всі ці обставини, тоді я та мій колега Олександр Сочка внесли відповідний законопроект, який мав би врегулювати порядок пересування керівників держави містом, згідно з яким, зокрема, дорожній рух при проїзді високопосадовців або іноземних делегацій може перекриватися не більше, ніж за 3 хвилини до проїзду, однак більшість цей законопроект навіть не внесла до порядку денного", - сказав депутат.

"Зараз ми повторно наполягатимемо на його внесенні (в порядок денний)", - повідомив Павловський.

Як відомо, програма "Знак оклику" поширила відео, на якому охорона прем'єра Миколи Азарова розбиває дзеркала машин, які не встигають з'їхати з дороги під час руху кортежу.

Тимчасом в уряді повідомили, що "людина, зображена на цьому відео, ніколи не працювала в охороні прем'єр-міністра".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1286 | Додав: nowyny | Теги: охорона прем'єра Миколи Азарова роз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]