Чт, 2024-04-18, 19:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:37
У боях під Маріуполем в штабі АТО уточнили втрати: загинули троє українських військових, вісім захисників поранені. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Сьогодні, 20 березня 2017 року, ЗСУ втратили трьох військовослужбовців, ще вісім українських захисників поранено. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою. Найбільше обстрілів позицій ЗСУ з використанням важкого озброєння зафіксовано на Маріупольському напрямку.

"Так о 9:30 в районі населеного пункту Водяне відбулося бойове зіткнення з ворогом, згодом російські окупанти застосували важке озброєння – РСЗВ БМ-21 "Град", артилерію калібру 152 мм та 122 мм. По укріпленнях неподалік теж била 122-мм артилерія. Поруч Широкиного ворог вів вогонь з мінометів та БМП", – йдеться в повідомленні штабу АТО.

ОК

На Донецькому напрямку в районі Авдіївки російські окупанти обстріляли позиції з кулеметів великого калібру, а згодом долучили танк. По шахті Бутівка вівся вогонь з мінометів калібру 120 мм, а поруч Луганського – з автоматичних гранатометів.

На Луганському напрямку по позиціях неподалік Троїцького ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 та 120 мм, автоматичних гранатометів та кулеметів. Поруч Новозванівки та Кримського з СПГ, а в районі Трьохізбенки – з ПТРК.

Прес-центр штабу АТО

Зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 20 березня 2017 року
Ситуація в районі проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Найбільше обстрілів позицій Збройних Сил України з використанням важкого озброєння зафіксовано на Маріупольському напрямку.

Так о 9.30, у районі населеного пункту Водяне, відбулось бойове зіткнення з ворогом, згодом російські окупанти застосували важке озброєння – РСЗВ БМ-21 «Град», артилерію калібру 152 та 122 мм. По укріпленнях неподалік теж била артилерія 122 калібру. Поруч Широкиного ворог вів вогонь з мінометів та БМП.

На Донецькому напрямку в районі Авдіївки російські окупанти обстріляли позиції з кулеметів великого калібру, а згодом долучили танк. По шахті Бутівка вівся вогонь з мінометів калібру 120 мм., а поруч Луганського з автоматичних гранатометів.

На Луганському напрямку по позиціях неподалік Троїцького ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 та 120 мм, автоматичних гранатометів та кулеметів. Поруч Новозванівки та Кримського з СПГ, а в районі Трьохізбенки – ПТРК.

Сьогодні Збройні Сили України втратили трьох військовослужбовців, ще вісім українських захисників поранено.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 644 | Додав: adminA | Теги: штаб АТО, Маріуполь, Втрати, бої | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]