Пт, 2024-03-29, 09:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:57
У боротьбі зі сміттям візьмуть участь українські зірки
Інші останні Культурні новини

25 квітня в Україні відбудеться наймасштабніший соціальний екологічний проект "Зробимо Україну чистою!-2015", в рамках якого волонтери з усіх регіонів країни вийдуть на прибирання. Українські зірки, громадські лідери вже підтримують проект та закликають кожного українця долучитися до акції.

Так, у проекті візьмуть участь Руслана, лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин, Світлана Тарабарова, Олег Скрипка та інші.

"Я підтримую акцію "Зробимо Україну чистою!-2015". Я хочу звернутися до кожного українця із закликом зрозуміти, що ми з вами – обличчя нашої країни! Нас судять по країні, а країну судять по людях! За сміттям наших вулиць ми перестали помічати красу нашої країни", - прокоментувала Руслана.

"Ми займаємося прибиранням країни не на словах, а на ділі. Навесні минулого року ми зібрали і вивезли два КамАЗи сміття з Дніпровської набережної. Про проблему сміття на вулицях можна говорити дуже багато, але ми дуже хворіємо цією "хворобою", щоб просто вилікуватися від неї словом", - наголосив Валерій Харчишин.

Зазначимо, Київ виробляє найбільше відходів на душу населення з-поміж інших міст Європи.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 832 | Додав: adminA | Теги: боротьбі зі сміттям, українські зірки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]