Сб, 2024-04-20, 17:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:44
У Брюсселі через вбивство контролера вже третій день не працює транспорт
Інші останні Новини Європейського Союзу

Очікується, що метро, трамваї та автобуси у Брюсселі відновлять роботу в середу, 11 квітня.

Рух було зупинено після загибелі транспортного інспектора компанії STIB/MIVB - оператора громадського транспорту в Брюсселі у суботу, 7 квітня. Колеги загиблого організували страйк, вимагаючи від влади посилити безпеку на транспорті.

Після трагічного інциденту федеральний уряд Бельгії і мерія Брюсселя пообіцяли спільними зусиллями покращити безпеку пасажирів та працівників громадського транспорту, передає Lenta.ru.

За даними бельгійських ЗМІ, вже в червні на роботу наймуть додатково 400 поліцейських, які будуть стежити за правопорядком на транспорті та зупинках.

Нагадаємо, інспектор працював на місці ДТП за участю трамвая і легкової машини. Нетверезий друг водія машини вдарив по голові 59-річного співробітника STIB/MIVB, після чого той помер у лікарні. Убитий контролер пропрацював у STIB 29 років. У нього залишилися двоє дітей, які також є співробітниками цієї компанії.

Нападник вже здався правоохоронцям. Він заявив, що не збирався вбивати інспектора і шкодує про подію.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1158 | Додав: admin | Теги: брюссель, вбивство контролера | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]