Сб, 2024-04-20, 07:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:03
У Брюсселі Польща ініціює зустріч по Україні
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Польща ініціює у Брюсселі зустріч по Україні.

У Брюсселі в понеділок після завершення Ради ЄС у закордонних справах за ініціативою Польщі в рамках її головування у "Вишеградській групі” відбудеться робочий сніданок "друзів України”.

У ньому візьмуть участь міністри закордонних справ країн ЄС, Верховний представник ЄС Федеріка Могеріні та глава української дипломатії Павло Клімкін, інформує МЗС Польщі.

"Зустріч буде нагодою для дискусії про ситуацію в Україні”,- підкреслюють в МЗС Польщі.

Інформується, що серед головних тем  під час зустрічі Ради ЄС у закордонних справах є перспективи проекту "Східне партнерство” у контексті підготовки до саміту СП 24 грудня у Брюсселі. Зокрема, міністри обговорять зміцнення можливостей щодо протидії загрозам, реформу публічного сектора, розбудову мережі транспортної та енергетичної інфраструктури країн СП та ЄС, візову лібералізацію і розвиток підприємництва.

Крім того, міністри обговорять реалізацію Глобальної стратегії ЄС у сфері безпеки й оборони, метою якої є відповідна підготовка ЄС до швидкого реагування на загрози і виклики у сфері безпеки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 795 | Додав: adminA | Теги: зустріч по Україні, брюссель, Польща | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]