Пт, 2024-04-19, 19:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:36
У центрі Києва сьогодні буде перекрито рух транспорту
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Як повідомили в управління ДАІ ГУ МВС України в місті Києві, сьогодні, у день проведення фінального матчу Євро 2012, в центральній частині міста будуть діяти обмеження в русі, передає УНН.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Так, рух транспорту перекриватиметься з 10:00 години ранку до часу закінчення матчу та ще три години після його закінчення на наступних вулицях: - вул. В. Васильківська (на ділянці від вул. І. Федорова до бульв. Т.Шевченка); - вул. І. Федорова (на ділянці від вул. В. Васильківської до вул. Предславинської); - вул. Димитрова (на ділянці від вул. В. Васильківської до вул. Анрі Барбюса); - вул. Анрі Барбюса (на ділянці від вул. І. Федорова до вул. Димитрова); - пров. Лабораторний (на ділянці від вул. Літньої до Федерації футболу України); - вул. Фізкультури (на ділянці від вул. Антоновича до НСК «Олімпійський»); - вул. Жилянська (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Шота Руставелі); - вул. Саксаганського (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Еспланадної); - вул. Шота Руставелі; - вул. Еспланадна; - вул. Рогнідинська; - Бессарабська площа (при цьому проїзд по вул. Басейній та Крутому узвозу залишається відкритим); - вул. Скоропадського; - бульв. Лесі Українки (на ділянці від вул. Госпітальної до пров. Щорса в обох напрямках); - пров. Госпітальний; - вул. Госпітальна.

Разом з цим, напрямок одностороннього руху транспорту на вул. І. Федорова (на ділянці від вул. Антоновича до вул. В. Васильківської) змінюється на протилежний.

ДАІ міста Києва звертається до автомобілістів з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотриманням Правил дорожнього руху та, за можливістю, користуватися громадським транспортом.

Як повідомлялося, 1 липня о 21:45 на НСК "Олімпійський" відбудеться фінальний матч Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році між збірними Іспанії та Італії.

Нагадаємо, у зв'язку з Євро-2012 28 травня по 7 липня рух центральною частиною Києва обмежено.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1157 | Додав: admin | Теги: центрі Києва, перекрито рух транспорту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]